KEEP CALM
AND TRAIN
JIU JITSU.

Jiu Jitsu is voor iedereen, jong en oud, fit en minder fit. Kom het ervaren bij Toro Bravo. 

GRATIS PROEFLES

LEER JEZELF VERDEDIGEN

Met Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) bij Toro Bravo leer je jezelf op een effectieve manier verdedigen in een leuke, gecontroleerde omgeving. De effectiviteit van BJJ werd voor het eerst bewezen bij het grote publiek door Royce Gracie, in het allereerste UFC tournooi. Terwijl hij de lichtste van alle deelnemers was wist hij specialisten uit andere sporten met schijnbare eenvoud te verslaan. Inmiddels is de UFC uitgegroeid tot een organisatie in een volwassen sport (MMA) waar BJJ nog altijd een belangrijk onderdeel van is. Alles wat je tijdens het beoefenen van BJJ leert is dus daadwerkelijk toe te passen en bewezen effectief in gevechtssituaties.

EFFECTIEF EN COMPLEET

Braziliaans Jiu Jitsu is een erg veelzijdige sport, het kent veel posities, en omdat een wedstrijd pas eindigt bij een submission (je tegenstander klopt af omdat hij bijvoorbeeld in een armklem of verwurging zit) is er veel ruimte voor creativiteit. Je leert je tegenstander naar de grond te brengen, en hem daar te controleren en uiteindelijk te submitten.

FIT BLIJVEN OP EEN LEUKE MANIER

Bovenal is BJJ gewoon een hele leuke manier om aan je conditie en kracht te werken. De fysieke strijd met een tegenstander van vergelijkbaar niveau zorgt ervoor dat je jezelf blijft pushen om sterker en fitter te worden. Daarnaast blijft de sport zich ontwikkelen en er valt altijd iets nieuws te leren. Je merkt dat je steeds beter wordt, en steeds meer techniek beheerst.

GRATIS PROEFLES
Toro Bravo Submission Grappling

+31 6 21 53 60 05

info@torobravo.nl

Molenveldstraat 153, Weert