KEEP CALM
AND
GRAPPLE ON.

Grappling kent grotendeels de zelfde regels en principes als BJJ, maar het ontbreken van het pak (gi) zorgt voor een andere dynamiek. 

GRATIS PROEFLES

SUBMISSION GRAPPLING

Door het ontbreken van een pak (gi) is de dynamiek van grappling anders dan bij BJJ. Dit maakt het spelletje wat explosiever en sneller, en zorgt voor een combinatie van technieken uit BJJ en sporten als freestyle worstelen. De nadruk ligt op zowel technieken op de grond als het efficiënt werpen van de tegenstander naar de grond. Bij Toro Bravo ligt de nadruk op leren in een gecontroleerde, relaxte omgeving.  

TECHNIEK EN LEREN

Het mooie van BJJ en Grappling zijn de eindeloze mogelijkheden om te blijven leren. De sport blijft zich ontwikkelen, hierdoor is er altijd iets nieuws te leren en blijft het interessant voor zelfs de meest ervaren atleten. Je kunt je creativiteit kwijt doordat bepaalde technieken bij de ene persoon beter passen dan bij de andere. De sport maakt van elke atleet een unieke puzzel om op te lossen voor de tegenstander.

FIT BLIJVEN OP EEN LEUKE MANIER

Bovenal is grappling gewoon een hele leuke manier om aan je conditie en kracht te werken. De fysieke strijd met een tegenstander van vergelijkbaar niveau zorgt ervoor dat je jezelf blijft pushen om sterker en fitter te worden. Daarnaast blijft de sport zich ontwikkelen en er valt altijd iets nieuws te leren. Je merkt dat je steeds beter wordt, en steeds meer techniek beheerst.

GRATIS PROEFLES
Toro Bravo Submission Grappling

+31 6 21 53 60 05

info@torobravo.nl

Molenveldstraat 153, Weert