TORO BRAVO
SUBMISSION GRAPPLING & MMA

Meld je nu aan voor een gratis proefles

´╗┐GRATIS PROEFLES

VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAUS

LEREN IN EEN ONGEDWONGEN OMGEVING

Bij Toro Bravo geloven we in het leren in een relaxte omgeving, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We trainen in kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding en coaching. Of je nu fit wil worden, of competitief in Grappling of BJJ wil worden, bij Toro Bravo ben je aan het juiste adres.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

GRATIS PROEFLES

SUBMISSION GRAPPLING

Submission grappling is een van de belangrijkste onderdelen van MMA, zonder Grappling skills komen moderne atleten niet ver in de sport.

Of het nu defensief ingezet wordt zoals Conor McGregor takedowns verdedigd en weer op staat, of offensief zoals Khabib Nurmagomedov die zijn tegenstanders keer op keer naar de grond werkt, of denk aan Charles Oliveira, die vrijuit kan kickboksen omdat niemand hem neer wil halen vanwege zijn wereldklasse submissions.

Bij Toro Bravo leer je deze technieken, zowel defensief als offensief in een gecontroleerde, relaxte omgeving.

GRATIS PROEFLES

TECHNIEK EN LEREN

Het mooie van BJJ en Grappling zijn de eindeloze mogelijkheden om te blijven leren. De sport blijft zich ontwikkelen, hierdoor is er altijd iets nieuws te leren en blijft het interessant voor zelfs de meest ervaren atleten. Je kunt je creativiteit kwijt doordat bepaalde technieken bij de ene persoon beter passen dan bij de andere. De sport maakt van elke atleet een unieke puzzel om op te lossen voor de tegenstander.

Bovenal is grappling gewoon een hele leuke manier om aan je conditie en kracht te werken. De fysieke strijd met een tegenstander van vergelijkbaar niveau zorgt ervoor dat je jezelf blijft pushen om sterker en fitter te worden. Daarnaast blijft de sport zich ontwikkelen en er valt altijd iets nieuws te leren. Je merkt dat je steeds beter wordt, en steeds meer techniek beheerst.

GRATIS PROEFLES

ROOSTER

Maandag
19:30 Open mat

Dinsdag 

20:00 Brazilian Jiu Jitsu

Donderdag
20:00 Submission Grappling

Zaterdag 
10:00 Submission Grappling

SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toro Bravo Submission Grappling

+31 6 21 53 60 05

info@torobravo.nl

Molenveldstraat 153, Weert